Cesta životom

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sklamanie

            Láska je nádherná, ale prináša aj v živote mnohé sklamania. Každé jedno z nich by nás malo niečo naučiť a posunúť ďalej. Mnohí vedia aký je to pocit a ako velmi to bolí. Keď už mám pocit, že som sa už spamätala, zrazu sa niečo stane a všetko mi to pripomenie. Ľudia hovoria, že to vyrieši čas. Myslím, že čas pomôže, aby si sa naučila žiť bez neho, lebo nič iné ti neostáva. Aj keď sa cítim dobre, bolesť v srdci a pocit, že mi chýba časť zo mňa ostáva stále. Jeden veľmi múdry človek raz povedal. Ak si skutočne veľmi ľúbil, budeš ho ľúbiť vždy.

            Ale aj napriek tomu hovorím, že netreba sa báť lásky. Je to tá najkrajšia vec akú poznám. Pripadáš si najšťastnejšia na svete, keď si s ním a nič ťa netrápi, lebo máš jeho, kto ťa podrží. Keď si smutná alebo nahnevaná, objíme ťa a pobozká a hneď sa ti zdá všetko krajšie. Sme stvorení na to, aby sme ľúbili. Veci treba brať s nadhľadom a poučiť sa zo svojich alebo aj jeho/jej chýb. Všetko je na niečo dobré a má nás to niečo naučiť.


Rozchod | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014